Linda Verdonschot

Natuurlijk wil ik me graag even aan je voorstellen.

Vanuit mijn woonplaats Someren ben ik het gezicht achter Flowerdreams. Mijn bedrijf houdt zich bezig met het leveren van hoogwaardige zijden bloemcreaties voor particulieren en bedrijven in de regio Someren.

Als klein meisje droomde ik al van een eigen bloemenwinkel. Niet alleen omdat bloemen mijn grote passie raken. Mijn positieve energie gaat stromen van blije gezichten door persoonlijke aandacht en de beste kwaliteit te bieden. Ik word blij van een tevreden klant.

Dit is ook de reden waarom ik heb gekozen om te werken op afspraak in de mooie regio van Someren. Ik kom graag bij je thuis of je komt gewoon gezellig bij mij aan de keukentafel zitten om al je wensen te bespreken.

Omdat ik geloof in een toekomstbestendige leefomgeving kies ik voor blijvende bloemen, ook wel zijden bloemen genoemd. Deze exclusieve bloemen zijn een duurzaam alternatief voor verse bloemen en bovendien onderhoudsvrij. Met Flowerdreams kies ik bewust voor het hoogste in kwaliteit. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd en krijg je als klant een product dat de uitstraling van natuurlijke bloemen evenaart.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jouw thuis of in een bedrijfsomgeving? Ik kom graag met je in contact.

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe producten en mogelijkheden op verschillende locaties? Volg me dan op Instagram of Facebook.