Zijden bloemen abonnement regio Someren

Zijden bloemen van hoge kwaliteit worden terecht als kunst bestempeld. Flowerdreams garandeert een echte verrijking van ieder interieur.

Woon je in de regio Someren en wil je graag een prachtig boeket zijden bloemen in huis? Of liever in de wachtkamer, kantoor of vergaderruimte van je bedrijf? 

Met een zijden bloemen abonnement word je iedere keer verrast met een uniek boeket bloemen dat past bij jouw stijl. Geheel met een prachtige vaas, op maat gemaakt en dus uniek.

Bovendien bepaal je zelf de frequentie. Een abonnement van zijden bloemen inclusief vaas is er al vanaf €19,50 per maand! Kijk voor meer informatie op de actuele prijslijst

Nog meer voordelen van zijden bloemen......

Na afloop van iedere periode kom ik langs om het product om te wisselen voor weer een nieuwe vaas-bloemen combinatie. De “oude” bloemen worden na ontvangst bij mij, schoongemaakt en klaargemaakt voor hergebruik.

Zijden bloemen zijn een stuk duurzamer dan echte bloemen. Je kunt langer van je prachtige boeket genieten, er is geen onderhoud nodig en je hebt geen last van allergieën.

Hierdoor sparen we samen ons kostbare milieu. Bovendien ben je als klant iedere keer verzekerd van een verzorgd product met een onverminderd hoge kwaliteit.

Heb je wellicht toch nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! 

Abonnement Somerenjpg